Een hele dag schilderen in een ludieke omgeving, onder leiding van een ervaren beeldend kunstenaar? Dat kan!

Zowel voor beginners als voor gevorderden.
In mijn sfeervolle atelier in de wijk Helpman/de Weijert is het heerlijk werken. De aankleding maakt dat de ruimte aanvoelt als een aangenaam jasje. Je bent er echt even uit je dagelijkse omgeving. Er is ruim voldoende werkruimte voor iedere deelnemer.

In 2020 vinden op de volgende dagen workshops plaats:

  • Zaterdag 25 januari
  • Zaterdag 21 maart
  • Zaterdag 16 mei

Het wordt door deelnemers als zeer prettig ervaren om een hele dag te kunnen werken aan een schilderij. Daarbij komt, dat deze dagen ook nog eens gezellig worden ingekleurd met een ontvangst met koffie/thee met gebak, een uitgebreide lunch en een High Wine. Tijdens de workshop werken deelnemers aan van te voren zelf bedachte onderwerpen. Het is voor hen altijd mogelijk om voorafgaande aan de workshop over een te kiezen onderwerp/techniek via de mail contact met mij te hebben. Voor wie geen onderwerp weet te bedenken heb ik altijd wel een voorstel. In principe is heel veel mogelijk, echter werken met olieverf wordt afgeraden.

Schildercursus Groningen workshop

Deelname aan de workshop is inclusief gebruik van acrylverf en andere materialen, alle dranken, maaltijden en versnaperingen. Deelnemers zorgen zelf voor een schildersdoek. Liefst niet te klein. (minimaal 60 x 80 cm.) Ik raad durfals zelfs 100 x 100/120 cm aan (groter mag ook!!) Schildersdoeken zijn te koop bij een gerenommeerde speciaalzaak zoals bijvoorbeeld Flokstra in de Stoeldraaiersstraat 35 in Groningen. Ik kan op verzoek ook wel een doek meenemen bij Flokstra.

De workshop is van 9.30 uur tot uiterlijk 17.00 uur. Er is plaats voor om en nabij de 12 deelnemers. De bijdrage aan de  workshop bedraagt 60 euro.

Programma:

–        9.30 uur – ontvangst met koffie en iets lekkers
–       10.00 uur – info en aan de slag
–       12.30 uur – uitgebreide lunch
–       13.15 uur – info en weer verder
–       14.30 uur – pauze
–       16.00 uur – afsluiting met werkbespreking en High Wine

Heb je interesse, meld je dan meteen aan!