Schildercursus

Voor zowel beginners als gevorderden.

Mijn naam is Kés Aerts. Ik ben beeldend kunstenaar en verzorg al vele jaren schildercursussen en workshops. Ik deed dit eerder al in Amsterdam, Amersfoort, Bunschoten/Spakenburg, Roden en gedurende een periode van vijf jaar ’s zomers ook in het buitenland. Ik woon in de stad Groningen. In de wijk Helpman/De Wijert , verzorg ik in mijn kleurrijke atelier de schilderscursussen en workshops.

Ik heb de kunstacademie gevolgd en ben professioneel kunstenaar. Ik exposeer in binnen- en buitenland. Ik heb ruime onderwijservaring en begeleid mijn cursisten individueel; ieder op zijn of haar niveau. Veelal schilderen mijn cursisten met acrylverf. Gevorderden durven het soms aan om ook in olieverf te gaan werken.

Ik laat een ieder individuele keuzes maken m.b.t. wat men wil schilderen. Ik ondersteun bij het zich verder ontwikkelen en kan daarvoor allerlei technieken aanreiken. M’n vakkennis reikt van realistisch tot abstract. Vandaar dat het op deze schilderscursussen ook mogelijk is om te leren schilderen als bekende voorbeelden uit de kunstgeschiedenis.

De schildercursussen vinden plaats op:

  • Dinsdagmorgen van 9.30 uur tot 12.45 uur
  • Dinsdagavond van 19.30 uur tot 21.45 uur
  • Donderdagavond van 19.30 uur tot 21.45 uur

Schildercursus Groningen

De cursisten lopen meestal al een half uurtje eerder binnen en drinken met elkaar een kopje koffie/thee. Op zo’n moment wissel ik met hen uit wat te doen en hoe dat aan te pakken.

De groepsgrootte is rond de 12 personen. Het is een ontspannen setting waarin men leert schilderen in een inspirerende omgeving.

Een deelnemer koopt een leskaart voor een blok van 10 lessen. Daarvan mag hij/zij er één verzuimen. Men bepaalt daarna of men weer intekent voor een volgend cursusblok.

Het cursusgeld bedraagt 190 euro met gebruik van eigen verf en 210 euro met gebruik van mijn materialen. Een schildersdoek schaft men zelf aan.

Als je eens wil ervaren hoe de schilderscursus gaat, dan kun je een gratis proefles volgen.

Heb je interesse, meld je dan meteen aan!