Een hele dag schilderen in een prettige omgeving, onder leiding van een professionele kunstenaar? Dat kan in de Masterclass!

De Masterclass is bedoeld voor mensen die qua ontwikkeling op weg zijn naar een professionele standaard dan wel voor mensen die al professioneel actief zijn en willen opfrissen. Voor de Masterclass moet je worden toegelaten naar aanleiding van een persoonlijk gesprek en op basis van je portfolio.

Het wordt als zéér prettig ervaren om een hele dag te schilderen te midden van gelijkgestemden. Tijdens de Masterclass werken deelnemers aan door hen zelf van te voren bepaalde onderwerpen. Ik laat de deelnemers gedurende deze dag in alle rust vooral zelf ontdekken en zelf oplossen. Waar nodig sta ik klaar om te helpen het schilderproces een zetje te geven dan wel communiceer ik naar behoefte met de betreffende deelnemer over het komen tot oplossingen in het werk. De intentie is om deelnemers te stimuleren vooruitgang te boeken door het werk naar een hoger plan te brengen.

Schildercursus Groningen workshop

Deelname aan de masterclass is inclusief gebruik van acrylverf, andere materialen en enige versnaperingen. De deelnemer zorgt zelf voor een lunchpakket en voor een schilderdoek. Ik kan op verzoek bij mijn leverancier ook een schilderdoek meenemen. De Masterclass is van 10.00 u tot 16.30 u. De bijdrage aan de Masterclass bedraagt 70 euro, maar kan vanwege stijgende prijzen worden bijgesteld.

Heb je interesse, meld je dan meteen aan